WK Poule 2014

WK Poule Excel

WK Pool Excel

Wil je een WK Pool maken voor familie, vrienden of collega's? Bespaar je tijd en moeite. Wij hebben een systeem in Excel ontwikkeld waarmee je een WK Poule 2014 kunt organiseren. Deze software kijkt de voorspelling van deelnemers automatisch na en rekent de totale punten uit. Het Excel bestand bevat een inschrijfformulier, spelregels & puntentelling, een uitgebreid formulier waarop de deelnemers hun voorspellingen kunnen invullen, een ingebouwd systeem dat de voorspellingen van de deelnemers automatisch nakijkt, punten optelt en de totale score uitrekent, en een ranglijst om de score van deelnemers te sorteren. Heb jij het meeste verstand van het WK Voetbal en de wedstrijden van het Nederlands Elftal? Download nu de poule en voorspel!

download WK Poule 2014 (binnenkort)

WK Poule software

Het WK Poule pakket bevat twee Excel bestanden: één voor de organisator en één voor iedere deelnemer van de WK Pool. Het Excel bestand voor de deelnemers bevat een inschrijfformulier waarop persoonlijke gegevens kunnen worden ingevuld, spelregels & puntentelling, en een uitgebreid formulier om uitslagen van de wedstrijden te voorspellen, de landen die doorgaan naar de kwartfinale, halve finale en finale tot uiteindelijk de Europees Kampioen van het WK 2014 in Brazilië, en enkele bonusvragen. Het Excel bestand voor de organisator bevat de spelregels & puntentelling, een systeem om de formulieren van alle deelnemers automatisch na te kijken, en een ranglijst om alle scores te sorteren, zodat je eenvoudig kan kijken welke deelnemer de meeste punten heeft gescoord. Al deze functionaliteiten in de WK Poule software zorgen ervoor dat je zelf weinig werk hebt aan het organiseren van een WK Pool 2014 voor vrienden en familie, of op je werk voor collega's.

WK Pool downloaden

Het WK Pool pakket zijn twee Excel bestanden ingepakt in een .zip bestand. Om dit .zip bestand na het downloaden te kunnen openen, heb je het programma WinRAR nodig. Met WinRAR kun je het .zip bestand uitpakken, waardoor je de twee Excel bestanden kunt openen.

download WinRAR


Eredivisie live