WK live op internet

EK Live via internet stream

Live WK 2014 in Brazilië

Van 12 juni t/m 13 juli vindt het WK voetbal plaats in Brazilië. Het Nederlands Elftal heeft zich als groepswinnaar gekwalificeerd voor het WK 2014 en is ingedeeld in Groep B, waar Oranje het moet opnemen tegen Spanje, Australië en Chili in Salvador, Porto Alegre en Sao Paulo. Vrijdag 13 juni: Spanje - Nederland live, woensdag 18 juni: Australie - Nederland live, maandag 23 juni: live Nederland - Chili kijken, zondag 29 juni in de Achtste finale: live Nederland - Mexico kijken, zaterdag 5 juli in de Kwartfinale: live Nederland - Costa Rica kijken, woensdag 9 juli in de Halve finale: Nederland - Argentinie kijken, zaterdag 12 juli in de Troostfinale: Nederland - Brazilie kijken op internet via gratis streams.

WK live via internet streams

Je kunt het WK live op internet kijken via gratis streams op je PC, Mac, tablet en smartphone. Van alle voetbal wedstrijden op het WK 2014 in Brazilië is een live stream beschikbaar, ook van de wedstrijden van het Nederlands Elftal. Dit is vooral handig voor mensen die moeten werken, op school zitten of in het buitenland zijn en de WK voetbal wedstrijden daardoor niet op TV, maar wel via internet streams kunnen kijken.

Live Nederlands Elftal kijken

WK voetbal live betekent ook de wedstrijden van het Nederlands Elftal: live Nederland - Spanje kijken in Groep B op vrijdag 13 juni om 21:00 uur. Live Nederland - Australie kijken in Groep B op woensdag 18 juni om 18:00 uur. Live Nederland - Chili kijken in Groep B op maandag 23 juni om 18:00 uur. Live Nederland - Mexico kijken in de Achtste finale op zondag 29 juni om 18:00 uur. Live Nederland - Costa Rica kijken in de Kwartfinale op zaterdag 5 juli om 22:00 uur. Live Nederland - Argentinie kijken in de Halve finale op woensdag 9 juli om 22:00 uur. Live Nederland - Brazilie kijken in de Troostfinale op zaterdag 12 juli om 22:00 uur. De wedstrijden van Oranje in Groep B worden gespeeld in Salvador, Porto Alegre en Sao Paulo. Je kunt de wedstrijden van Oranje live op internet kijken via gratis streams op je computer, tablet of smartphone.

Live WK voetbal op TV via NOS Studio Sport

Naast het WK voetbal op internet kun je ook het WK live kijken op TV. NOS Studio Sport zendt wedstrijden uit op TV, internet en Radio Langs de Lijn. Er wordt verwacht dat de NOS de grote belangstelling tijdens het WK 2012 op internet niet aan kan. Bovendien kun je alleen vanuit Nederland kijken en niet vanuit het buitenland. Vandaar dat wij de mogelijkheid beiden toch de wedstrijden van het WK live op internet via streams te kijken, zowel in Nederland als in het buitenland.

WK Pool 2014

WK Pool Excel

Wil je een WK Pool maken voor familie, vrienden of collega's? Bespaar je tijd en moeite. Wij hebben een systeem in Excel ontwikkeld waarmee je een WK Pool 2014 kunt organiseren. Deze software kijkt de voorspelling van deelnemers automatisch na en rekent de totale punten uit. Het Excel bestand bevat een inschrijfformulier, spelregels & puntentelling, een uitgebreid formulier waarop de deelnemers hun voorspellingen kunnen invullen, een ingebouwd systeem dat de voorspellingen van de deelnemers automatisch nakijkt, punten optelt en de totale score uitrekent, en een ranglijst om de score van deelnemers te sorteren. Heb jij het meeste verstand van het WK Voetbal en de wedstrijden van het Nederlands Elftal? Download nu de poule en voorspel!

download WK Pool 2014

WK Wedstrijdschema 2014

WK Speelschema 2014

Het complete speelschema van het WK 2014 in Brazilië is hier te downloaden in de vorm van een poster. Dit wedstrijdschema bevat alle wedstrijden van het WK Voetbal 2014 met data & tijden, speelsteden, groepsindelingen en finales. Op dit schema kan je van alle wedstrijden - inclusief het Nederlands Elftal - de uitslagen zelf invullen en aan het einde van de groepsrondes ook de kwartfinalisten, halve finalisten, en finalisten. Hang deze poster met het speelschema op in huis of op het werk, en leef mee met ons Oranje!

download WK Wedstrijdschema 2014


Eredivisie live