Sport1

Sport1 live

Live voetbal en sport

Sport1 is dé sportzender van Nederland. 24 uur per dag en 7 dagen per week brengt Sport1 alle actie uit de beste Europese en internationale sportcompetities en -evenementen, waaronder live voetbal uit buitenlandse competities. Met meer dan 5500 uur live programmering per jaar geeft Sport1 voetbal en andere sporten de aandacht die het verdient. En met de thematisering van de kanalen is de programmering nóg duidelijker. Sport1 is een zender die je kunt ontvangen als je digitale televisie hebt van UPC, Tele2, Ziggo, KPN of een andere TV aanbieder.

Live buitenlands voetbal

Sport1 is samen met FOX Sports International de enige TV zender in Nederland waar kijkers terecht kunnen om buitenlands voetbal te kijken. Je kunt bij Sport1 live Spaans, Duits, Frans, Portugees, Belgische, Braziliaans, Amerikaans, Grieks voetbal kijken en natuurlijk Europees voetbal uit de Champions League. Op Sport1 Voetbal, het voetbal kanaal van Sport1, zijn alle grote wedstrijden rechtstreeks te zien. De focus van dit kanaal ligt 24 uur per dag, 7 dagen in de week op live voetbal uit de hoogste Europese voetbal competities. Hieronder een overzicht van live buitenlands voetbal:

Live voetbal in HD-kwaliteit

Naast live voetbal kun je op Sport1 ook rechtstreeks kijken naar vele andere sporten. Op Sport1 Golf doet Sport1 dagelijks verslag van het golf op het allerhoogste niveau. De komende jaren zendt Sport1 Golf wederom wekelijks alle toernooien uit de Europese en Amerikaanse Tour live uit. Ook de vier Majors en het World Golf Championship zijn rechtstreeks te zien. Daarnaast zijn ook de Challenge Tour, Senior Tour en de Asian Tour via ons te volgen en brengen Sport1 Golf dagelijks het programma Golfing World.

Op Sport1 Tennis zendt Sport1 komend jaar minimaal maar liefst 38 weken live tennis uit. Naast Wimbledon en Roland Garros zijn ook alle toernooien uit de ATP 1000 serie en de belangrijkste toernooien uit de ATP 500 en 250 serie live te volgen. Hiermee is Sport1 ook voor de vele tennisliefhebbers in Nederland een absolute must geworden.

Op de extra kanalen Sport1 Extra 1 en Sport1 Extra 2 worden in de weekenden en tijdens de Champions League, naast de belangrijkste voetbal wedstrijd op Sport1 Voetbal, ook diverse andere wedstrijden uitgezonden. Hierdoor hoeft er niks gemist te worden. Naast alle live kanalen krijgt de abonnee van Sport1 ook nog de beschikking over een HD-kanaal, waarop de wedstrijden uit de Primera División, UEFA Champions League en golf uit o.a. de Europese en Amerikaanse PGA Tour in Full HD-kwaliteit te bekijken zijn.

Premier League Primera Division Serie A Bundesliga Ligue 1 Primeira Liga Jupiler Pro League Champions League

Eredivisie live