FOX Sports Eredivisie

FOX Sports Eredivisie live

Live Eredivisie op TV

FOX Sports Eredivisie is het nieuwe live voetbal kanaal van Nederland waarop u geen voetbalwedstrijd meer mist! Met ingang van 1 augustus 2013 verandert de naam van Eredivisie Live in FOX Sports Eredivisie. Volg op 3 kanalen live Eredivisie voetbal, live Jupiler League wedstrijden, de volledige KNVB Beker live en wedstrijden van Nederlandse clubs die uitkomen in de UEFA Europa League live. Naast de honderden live wedstrijden blijft er op FOX Sports Eredivisie ook veel extra's te zien: samenvattingen, Club TV van alle Eredivisie clubs, 90 Minutes en boeiende voetbaldocumentaires.

FOX Sports Eredivisie live op TV

FOX Sports Eredivisie is een extra digitale televisiezender waarop u zich apart kunt abonneren. U dient te beschikken over digitale televisie om FOX Sports te ontvangen. Naast TV kunt u de wedstrijden en samenvattingen van FOX Sports ook volgen via internet en via uw smartphone. FOX Sports Eredivisie zendt alle Eredivisie wedstrijden live uit. Daarnaast heeft FOX Sports Eredivisie aandacht voor veel live Jupiler League wedstrijden, het volledige KNVB bekertoernooi en wedstrijden van Nederlandse clubs die uitkomen in de UEFA Europa League.

Programma's & Samenvattingen

Op vrijdag, zaterdag en zondag leidt FOX Sports Eredivisie u door alle wedstrijden van de speelronde. Er wordt vanuit de studio uitgebreid voor- en nabeschouwd met de presentatoren Kees Jansma, Jan Joost van Gangelen en Toine van Peperstraten, in de rug gedekt door de beste (voetbal)analisten, zoals Jan van Halst en Kenneth Perez. Vanuit de stadions houden verslaggevers en experts u op de hoogte van de laatste ins en outs van uw favoriete club. Naast de live wedstrijden zijn er op FOX Sports Eredivisie ook veel extra's te zien. Op zondagavond zie je het ultieme samenvattingsprogramma van alle Eredivisie-duels: '90 Minutes', Verder zijn de wedstrijden en alle samenvattingen uit de Jupiler League zijn te zien op FOX Sports Eredivisie en ziet u iedere dag de mooiste doelpunten, Club TV en mooie voetbaldocumentaires.

FOX Sports Eredivisie kanalen

FOX Sports Eredivisie heeft 3 kanalen. Vanwege hun beperkte capaciteit kunnen KPN Digitenne en Canal Digitaal alleen kanaal 1 en 2 uitzenden. In het geval dat er meer dan twee wedstrijden tegelijk gespeeld worden, dan kunt u de wedstrijd die op kanaal 3 uitgezonden wordt direct na afloop op kanaal 1 en 2 in de herhaling bekijken. Op deze manier kunt u ook bij KPN Digitenne en Canal Digitaal alle wedstrijden zien.

Digitale TV en HD kwaliteit

Om FOX Sports Eredivisie op uw TV te kijken dient u te beschikken over digitale TV. Daarnaast dient u een abonnement te nemen op FOX Sports. Beide zijn via deze website te bestellen via de knop 'Bestel' bovenin. HD (High Definition) beeldkwaliteit is nog scherper dan standaard digitale televisie. FOX Sports zendt alle wedstrijden uit de Eredivisie in High Definition uit. Om FOX Sports Eredivisie in HD te ontvangen dient u te beschikken over een HD-abonnement van uw TV-aanbieder en een voor HD geschikte decoder van uw TV-aanbieder. FOX Sports Eredivisie in HD kwaliteit is bij de meeste TV aanbieders verkrijgbaar. Een HD-abonnement kunt u via deze website bestellen via de knop 'Bestel' bovenin. Zo kunt u diverse zenders, waaronder FOX Sports Eredivisie, in HD-kwaliteit bekijken.

Live FOX Sports Eredivisie + International op TV

Naast de Eredivisie, Jupiler League, KNVB Beker en UEFA Europa League (NL) via FOX Sports Eredivisie, is het ook mogelijk om een combi-pakket te nemen met FOX Sports International. Zo kunt u live voetbal kijken uit alle competities die FOX Sports live uitzendt. Dit pakket is vanaf 17 augustus beschikbaar.

Live Eredivisie op internet

Ga naar FOX Sports Eredivisie GO.

Eredivisie live